Actavis Promethazine Codeine Cough Syrup

210,00750,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Actavis Promethazine Codeïne Hoestsiroop

De actavis promethazine codeïne hoestsiroop wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen veroorzaakt door allergieën, verkoudheid, griep of andere ademhalingsaandoeningen (bijv. Bronchitis, sinusitis). Promethazine is een antihistaminicum dat jeukende neus, tranende ogen, loopneus en niezen verlicht. Het is lastig om dit medicijn zonder recept te vinden bij de plaatselijke medische winkel, maar nu maken we het voor u mogelijk. Hier kunt u actavis promethazine codeïne hoestsiroop online bestellen bij Dutchapotheek.com, omdat het geneesmiddelen van goede kwaliteit levert tegen een redelijke prijs.

Voordelen van actavis promethazine codeïne hoestsiroop

Dit medicijn wordt meestal gebruikt om de symptomen te behandelen die worden veroorzaakt door verkoudheid, griep, allergieën en andere medische aandoeningen. De actavis promethazine codeïne hoestsiroop behandelde ook de jeukende neus, tranende ogen, loopneus en niezen. Bovendien wordt dit medicijn niet aanbevolen voor kinderen jonger dan zes jaar.

Hoe gebruikt u actavis promethazine codeïne hoestsiroop?

Neem dit medicijn rechtstreeks via de mond (niet injecteren) met of zonder voedsel of zoals voorgeschreven door de arts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De dosering van promethazine-codeïne-hoestsiroop is afhankelijk van de leeftijd en medische toestand van de patiënt. Het wordt aanbevolen om dit medicijn elke 4 tot 6 uur in te nemen met een vol glas water. Meet bovendien de dosis zorgvuldig af met behulp van een speciaal meetinstrument of lepel. Drink veel vloeistoffen wanneer u dit medicijn gebruikt, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Waar koop je actavis promethazine codeïne hoestsiroop?

Actavis promethazine codeïne hoestsiroop koop je nu online bij Pillenapotheek.com

Extra informatie

Variant:

500 ml, 1 liter, 2 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Actavis Promethazine Codeine Cough Syrup” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *