Dilaudid (Hydromorphone Hcl)

191,00850,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Dilaudid (Hydromorfon Hcl)

Dilaudid (hydromorfon hcl) is ook verkrijgbaar in een vloeibare orale oplossing en een oplossing die een arts u in een injectie geeft. Hydromorphone orale tabletten zijn verkrijgbaar als generieke naam en als merknaam dilaudid. De hydromorfontablet voor oraal gebruik is een opioïde die wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige pijn die niet onder controle wordt gebracht door andere behandelingen. Het is niet eenvoudig om dit medicijn te vinden bij lokale apotheken, maar nu maken we het u gemakkelijk. Hier kunt u dilaudid (hydromorphone hcl) online bestellen bij Dutchapotheek.com omdat het farmaceutische producten van goede kwaliteit levert tegen een goedkope prijs.

Voordelen van dilaudid (hydromorfon hcl)

Dilaudid (Hydromorphone HCL) orale tablet wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige pijn die niet onder controle wordt gebracht door andere behandelingen. Bovendien wordt dit medicijn gebruikt voor mensen die een regelmatige, 24-uurs pijnbehandeling nodig hebben. Hydromorfon kan worden gebruikt als onderdeel van een combinatietherapie, wat betekent dat u het mogelijk met andere medicijnen moet gebruiken.

Hoe dilaudid (hydromorfon hcl) in te nemen

De dosering van hydromorfon die uw arts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voorschrijft, hangt af van het type en de ernst van uw aandoening waarbij hydromorfon wordt gebruikt om te behandelen. Bovendien hangt het af van de vorm van hydromorfon die u neemt en andere medische aandoeningen die u heeft. In eerste instantie zal uw arts u starten met een lage dosis en deze na verloop van tijd aanpassen om de juiste dosering te bereiken.

Waar te koop dilaudid (hydromorfon hcl)

U kunt dilaudid (hydromorphone hcl) online kopen bij Pillenapotheek.com omdat het beloofde 24/7 klantenondersteuning te bieden.

Extra informatie

Variant:

100st, 200st, 500st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dilaudid (Hydromorphone Hcl)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *