Fioricet With Codeine

191,00655,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Fioricet Met Codeïne

Deze combinatie van fioricet met codeïne wordt gebruikt om hoofdpijn veroorzaakt door spanning te behandelen. En dit medicijn werkt op bepaalde centra van de hersenen om je pijn te verlichten. Acetaminophen helpt de pijn van de hoofdpijn te verminderen en cafeïne helpt de effecten van paracetamol te vergroten. Bovendien is het een kalmerend middel dat helpt om angst te verminderen en slaperigheid en ontspanning te veroorzaken. En voor het beste is dit medicijn online verkrijgbaar, en je kunt fioricet met codeïne gemakkelijk online kopen bij Dutchapotheek.com tegen een redelijke prijs.

Voordelen van fioricet met codeïne

Fioricet met codeïne voorgeschreven voor het beheersen van het symptoomcomplex van spannings- of spiercontractiehoofdpijn wanneer niet-opioïde analgetische en alternatieve behandelingen ontoereikend zijn. Bovendien kunnen in aanwezigheid van hoofdletsel of andere intracraniële laesies de ademhalingsonderdrukkende effecten van fioricet met codeïne en andere narcotica worden voorgeschreven.

Hoe Fioricet met codeïne te gebruiken?

Neem dit medicijn rechtstreeks via de mond in, met of zonder voedsel, meestal om de 4 tot 6 uur, indien nodig of voorgeschreven door de arts. Gebruik dit medicijn niet meer dan zes capsules in 24 uur. Bovendien mag u dit medicijn met voedsel innemen als u misselijk bent. Raadpleeg uw arts of zorgverlener over andere manieren om misselijkheid te verminderen, zoals 1-2 uur liggen met zo min mogelijk hoofdbeweging.

Waar te koop fioricet met codeïne

Nu kun je fioricet met codeïne online kopen zonder recept bij pillenapotheek.com/, omdat het 24/7 klantenondersteuning belooft.

Extra informatie

Variant:

100st, 200st, 500st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fioricet With Codeine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *