HI-Tech Promethazine With Codeine Syrup

230,00580,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Hi-tech promethazine met codeïnesiroop

Het farmaceutische bedrijf heeft promethazine met codeïnesiroop, een alleen op recept verkrijgbare hoest en verkoudheidsmedicatie van de markt gehaald. De promethazine met codeïnesiroop geïndiceerd voor de tijdelijke verlichting van hoest. Het wordt ook gebruikt voor symptomen van de bovenste luchtwegen, zoals verstopte neus in verband met allergie en verkoudheid. Bovendien is Hi-tech promethazine een antihistaminicum, vergelijkbaar met de producten die vrij verkrijgbaar zijn, zoals benadryl, claritin, allegra en zyrtec. Nu kun je hi-tech promethazine met codeïnesiroop online kopen bij Dutchapotheek.com omdat het geneesmiddelen levert voor een redelijke prijs.

Voordelen van hi-tech promethazine met codeïnesiroop

Hi-tech promethazine met codeïnesiroop wordt meestal gebruikt om de symptomen te behandelen die gepaard gaan met allergieën en verkoudheid. Het helpt zwelling en ontsteking te verminderen en overtollige afscheidingen, zoals tranende ogen en loopneuzen, op te drogen. Bovendien wordt promethazine gebruikt voor de behandeling van pijn, braken en misselijkheid, reisziekte en sedatie.

Hoe hi-tech promethazine met codeïnesiroop te gebruiken?

De dosering van hi-tech promethazine met codeïnesiroop is afhankelijk van de medische toestand en leeftijd van de patiënt. Het is het beste om dit medicijn in te nemen volgens de aanwijzingen van de arts of zorgverlener. De hoeveelheid geneesmiddel die u inneemt, hangt af van de sterkte van het geneesmiddel. Dit medicijn wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan zes jaar.

Waar te koop hi-tech promethazine met codeïnesiroop?

Nu kun je hi-tech promethazine met codeïnesiroop online kopen bij Pillenapotheek.com, omdat het 24/7 klantenondersteuning biedt.

Extra informatie

Variant:

1 Flessen, 2 Flessen, 3 Flessen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HI-Tech Promethazine With Codeine Syrup” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *