Methyltestosteron 25 mg

180,00679,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Methyltestosteron 25 mg online kopen

Methyltestosterone 25 mg is een synthetische anabole steroïde. Het is vergelijkbaar met de echte testosteron geproduceerd door het menselijk lichaam. Het behoort tot een categorie van geneesmiddelen die bekend staat als: androgenen. Het werkt door veel lichaamssystemen te beïnvloeden, zodat uw lichaam kan evolueren en normaal functioneren. Dit medicijn wordt gebruikt voor vervangingstherapie bij ziekten die verband houden met met testosterontekorten bij mannen, zoals hypogonadisme. Bovendien is het nuttig bij de behandeling van het bevorderen van ineffectieve uitgezaaide borstkanker bij vrouwen.

Gebruik van methyltestosteron 25 mg

Dit medicijn wordt voornamelijk gebruikt bij mannen die niet genoeg natuurlijk testosteron aanmaken substantie. Bij mannen is testosteron verantwoordelijk voor veel normale functies, waaronder de groei en ontwikkeling van de spieren, botten en geslachtsorganen. Het helpt ook om normaal te worden seksuele ontwikkeling bij jongens. Methyltestosteron-medicijn kan ook worden gebruikt bij adolescente jongens om de puberteit te induceren bij mensen met een vertraagde puberteit.

Bijwerkingen van methyltestosteron

De meest voorkomende bijwerkingen van methyltestosteron zijn misselijkheid, hoofdpijn, braken, veranderingen in huidskleur, vette huid, haaruitval, verhoogde of verminderde seksuele interesse en acne kan gebeuren. Maar onthoud altijd dat uw arts dit medicijn kan voorschrijven omdat hij: oordeelde dat uw voordeel groter is dan de dreiging van bijwerkingen. Veel mensen gebruiken dit medicijnen hebben over het algemeen geen ernstige bijwerkingen. Vertel het uw apotheker of arts onmiddellijk als een van deze effecten aanhoudt of verergert.

Hoe te gebruiken

Neem dit medicijn direct via de mond met of zonder voedsel, 1 tot 4 keer per dag, als uw arts verwijst. Meestal hangt de dosering af van uw medische toestand, de bloedspiegels van testosteron, en reactie op de behandeling. Gebruik dit medicijn regelmatig om het meeste voordeel te behalen en neem het op de exacte tijden elke dag om er het beste uit te halen.

Waar te kopen

U kunt Methyltestosterone 25 mg online kopen op onze officiële website van: Pillenapotheek.com voor een betaalbare prijs en thuisbezorgd.

Extra informatie

Variant:

100st, 200st, 500st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Methyltestosteron 25 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *