Nembutal 100ml

750,001.250,00

Beschrijving van Nembutal steriele natriumoplossing

Nembutal Sodium Sterile Solution is een barbituraat dat werkt als een kalmerend of kalmerend middel en wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van slapeloosheid. Dit medicijn wordt ook gebruikt om epileptische aanvallen te behandelen en om u te helpen in slaap te vallen of het bewustzijn te verliezen tijdens een operatie. Steriele Nembutal-natriumoplossing is geïndiceerd voor intraveneuze of intramusculaire injectie en is verkrijgbaar in generieke vorm. Elke ml van deze oplossing bevat 50 mg natriumpentobarbital, alcohol, propyleenglycol en water voor injecties. Het is echter niet eenvoudig om dit geneesmiddel in lokale apotheken te vinden zonder recept van een arts. Maar nu kunt u het snel en zonder aarzelen online krijgen bij Deutscheapothek.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Beschrijving van Nembutal steriele natriumoplossing

nembutal | pentobarbital Sterile Solution is een barbituraat dat werkt als een kalmerend of kalmerend middel en wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van slapeloosheid. Dit medicijn wordt ook gebruikt om epileptische aanvallen te behandelen en om u te helpen in slaap te vallen of het bewustzijn te verliezen tijdens een operatie. Steriele Nembutal-natriumoplossing is geïndiceerd voor intraveneuze of intramusculaire injectie en is verkrijgbaar in generieke vorm. Elke ml van deze oplossing bevat 50 mg natriumpentobarbital, alcohol, propyleenglycol en water voor injecties. Het is echter niet eenvoudig om dit geneesmiddel in lokale apotheken te vinden zonder recept van een arts. Maar nu kunt u het snel en zonder aarzelen online krijgen bij Deutscheapothek.

Wat zijn de toepassingen van Nembutal natriumsteriele oplossing?

Nembutal Pentobarbital Natrium wordt gebruikt als een hypnotiserend, kalmerend en slaapmiddel voor de korte termijn. Dit medicijn wordt ook gebruikt door personen die hun effectiviteit bij het opwekken en onderhouden van slaap lijken te verliezen. Bovendien wordt dit medicijn gebruikt als anticonvulsivum om bepaalde acute aanvallen te beheersen. nembutal | pentobarbital

Hoe Nembutal natriumsteriele oplossing te gebruiken

Pentobarbital-natriuminjectie mag alleen worden gebruikt als uw arts dit aanbeveelt. De dosering van nembutal hangt over het algemeen af ​​van de gezondheidstoestand, leeftijd, geslacht, gewicht enz. van de patiënt. De standaarddosis natriumpentothal-injectie voor volwassenen is echter 150-200 mg als een enkele injectie. Parenterale toediening van dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt als orale toediening niet mogelijk is.

Waar steriele Nembutal-natriumoplossing kopen?

Bent u op zoek naar een betaalbare plek om Nembutal natriumsteriele oplossing te kopen? We moedigen u aan om pillen te kopen om uw medicijnen tegen eerlijke prijzen te krijgen.

Extra informatie

Variant:

20stuck, 40stuck

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nembutal 100ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *