Nembutal Sodium Sterile Solution

320,00

  • Prijs Bereik: 350 – 900
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Verzending: Wordt gewoonlijk binnen 12 – 36 uur verzonden
Categorie:

Beschrijving

Nembutal Natrium Steriele Oplossing

Nembutal natrium steriele oplossing (pentobarbital natrium injectie) is een steriele oplossing voor intramusculaire of intraveneuze injectie en is verkrijgbaar in generieke vorm. Elke ml bevat 50 mg pentobarbital-natrium, alcohol, 10%, in een drager van propyleenglycol, 40% en water voor injectie, tot het volume. Nembutal-natriumsteriele oplossing is een barbituraat dat werkt als een depressivum, kalmerend middel en op korte termijn om slapeloosheid te behandelen. Het wordt ook gebruikt als een noodbehandeling voor epileptische aanvallen en om patiënten in slaap te laten vallen voor een operatie. Nu kun je nembutal natrium steriele oplossing online kopen bij Dutchapotheek.com waar je ook bent tegen een redelijke prijs.

Voordelen van nembutal natrium steriele oplossing

Nembutal-natriumsteriele oplossing wordt gebruikt als sedativa, slaapmiddelen en voor de kortdurende behandeling van slapeloosheid. Bovendien wordt het gebruikt door mensen die na twee weken hun effectiviteit voor slaapinductie en slaaponderhoud lijken te verliezen. Bovendien wordt dit medicijn gebruikt als een anticonvulsivum, in verdovingsdoses, bij de noodcontrole van bepaalde acute convulsieve episodes.

Hoe nembutal natrium steriele oplossing te kopen?

Doseringen van steriele nembutal-natriumoplossing moeten individueel worden bepaald met volledige kennis van hun specifieke kenmerken en aanbevolen toedieningssnelheid. De dosering van Nembutal hangt af van de leeftijd, het gewicht en de medische toestand van de patiënt. Verder dient u parenterale routes alleen te gebruiken wanneer orale toediening onmogelijk of onpraktisch is. De typische dosering voor volwassenen van nembutal-natriumoplossing is 150 tot 200 mg als een enkele IM-injectie.

Waar te koop nembutal natrium steriele oplossing?

U kunt nembutal natrium steriele oplossing online kopen bij Pillenapotheek.com.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nembutal Sodium Sterile Solution” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *