Nolvadex

186,00400,00

Beschrijving

Bestel Nolvadex Online

Nolvadex 10 mg is een medicijn tegen oestrogeen en hormonen. Het werkt door te binden aan oestrogeenreceptoren (een natuurlijk vrouwelijk hormoon) en het blokkeren van de effecten van oestrogeen in de borst weefsel. Dit medicijn wordt gebruikt om borstkanker te behandelen en vertraagt ??de groei en uitbreiding van borstkankercellen. Het wordt ook gebruikt om het risico op borstkanker te verminderen  bij pre- en postmenopauzale vrouwen met een hoog risico. Dit geneesmiddel helpt de groei en expansie van kankercellen. Nolvade 10mg Tablet is ook waardevol voor de behandeling van onvruchtbaarheid.

Voordelen van Nolvadex

Nolvadex 10 mg tablet verlicht de symptomen van borstkanker zoals borstknobbels, veranderingen in de textuur of vorm van de borst, of bloederige afscheiding uit de tepel. Het werkt door te variëren de productie van de hormonen in het lichaam die cruciaal zijn voor de verspreiding en groei van borstkanker, zowel bij pre- als postmenopauzale vrouwen. Het kan ook interageren met andere hormonen of rechtstreeks van invloed zijn op kanker om de groei ervan te stoppen.

Bijwerkingen van Nolvadex

De meeste bijwerkingen van Nolvadex-tabletten vereisen geen medische aandacht en verdwijnen als uw lichaam past zich aan het geneesmiddel aan. De gebruikelijke bijwerkingen zijn vochtretentie, misselijkheid, hete flitsen, vaginale afscheiding, vaginale bloedingen en stemmingswisselingen. Raadpleeg uw arts als de effecten aanhouden of als u zich daar zorgen over maakt.

Hoe Nolvadex te gebruiken?

Neem de dosis van dit geneesmiddel zoals geadviseerd door uw arts. Niet kauwen of pletten, en slik het in zijn geheel door met een slok water. U kunt dit geneesmiddel op elk moment innemen met of zonder voedsel, maar het is het beste om het op een vast tijdstip in te nemen om het meeste voordeel te behalen.

Waar te kopen

U kunt Nolvadex online kopen op onze officiële website van Pillenapotheek.com tegen een betaalbare prijs en ontvang uw deurpost levering.

Extra informatie

Variant:

100st, 150st, 200st, 300st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nolvadex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *