Oxycontin 40mg

195,00

Categorie:

Beschrijving

Oxycontin 40 mg online

De pil met de generieke naam oxycodon opdruk OP 40 is geel en rond en wordt aangeduid als oxycontin 40 mg. Dit medicijn wordt geleverd door Purdue pharma LP dat wordt gebruikt voor de behandeling van pijn, chronische pijn en behoort tot de medicatieklasse narcotische analgetica. Oxycontin 40 mg is gecategoriseerd als een door Schedule 2 gereguleerde stof onder de gereguleerde stofwet (CSA), en de FDA heeft het medicijn niet geclassificeerd voor risico tijdens de zwangerschap. Hier kunt u oxycontin 40 mg online kopen bij Dutchapotheek.com omdat het farmaceutische producten van goede kwaliteit levert tegen een redelijke prijs.

Voordelen van oxycontin 40 mg

De oxycontin 40 mg wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige aanhoudende pijn (zoals door kanker). Bovendien verwijst oxycodon naar een klasse medicijnen die bekend staat als opioïde analgetica. En het werkt in de hersenen om te veranderen hoe uw lichaam pijn voelt en op pijn reageert. Daarom worden de hogere sterktes van dit medicijn gebruikt als u regelmatig matige tot grote hoeveelheden opioïde pijnstillers heeft ingenomen. Vraag uw arts bovendien naar andere manieren om misselijkheid te verminderen, zoals 1 tot 2 uur liggen met weinig hoofdbeweging.

Hoe oxycontin 40 mg te gebruiken?

Neem oxycontin 40 mg regelmatig zoals voorgeschreven door de arts of zorgverlener, niet zoals nodig bij plotselinge (doorbraak)pijn. Neem dit medicijn met of zonder voedsel, meestal om de 12 uur, en het is het beste om het met voedsel in te nemen als u misselijk bent.

Waar oxycontin 40 mg kopen?

U kunt oxycontin 40 mg zonder recept online kopen bij pillenapotheek.com/, omdat het farmaceutische producten van goede kwaliteit levert.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxycontin 40mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *