Vicodin ES 750 MG / 7.5 MG

190,00690,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Vicodin ES te koop

Pil met logo vicodin es is wit, elliptisch of ovaal en wordt aangeduid als vicodin ES 750 mg of 7,5 mg. Dit medicijn wordt geleverd door abbott-laboratoria en wordt gebruikt voor de behandeling van rugpijn, pijn en hoesten. En het behoort tot de narcotische analgetische combinaties van de geneesmiddelenklasse, en het risico kan tijdens de zwangerschap niet worden uitgesloten. Hier kunt u vicodin es 750 mg / 7,5 mg online bestellen bij Dutchapotheek.com omdat het beloofde 24/7 klantenondersteuning te geven.

Voordelen van vicodine 750 mg / 7,5 mg

Vicodin es 750 mg tablet wordt gebruikt om matige tot kritieke pijn te genezen en bevat een opioïde pijnstiller en een niet-opioïde pijnstiller. Bovendien werkt Hydrocodon in de hersenen om te veranderen hoe uw lichaam pijn voelt en op pijn reageert, en paracetamol kan een ziekte helpen verminderen.

Hoe vicodin es 750 mg / 7,5 mg te gebruiken?

Neem vicodin es 750 mg / 7,5 mg via de mond of zoals voorgeschreven door de arts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. U kunt vicodin ES met of zonder voedsel innemen, maar het is het beste om dit geneesmiddel met voedsel in te nemen als u misselijk bent. Bovendien, als u een vloeibare vorm van dit medicijn gebruikt, gebruik dan een medicijnmeetapparaat om de voorgeschreven dosis zorgvuldig af te meten. Het is het beste om geen huishoudlepel te gebruiken, omdat u mogelijk niet de juiste dosis krijgt.

Waar te koop vicodin es 750 mg / 7,5 mg

U kunt vicodine 750 mg / 7,5 mg zonder recept online kopen bij Pillenapotheek.com.

Extra informatie

Variant:

100st, 200st, 500st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vicodin ES 750 MG / 7.5 MG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *