Ambien Zolpidem 10 mg

190,00300,00

Zolpidem, ook bekend als hypnoticum, is een kalmerend middel. Ambien wordt voorgeschreven voor slapeloosheid. Uw arts moet de juiste manier testen om Ambien te gebruiken. Ambien is een merknaam voor Zolpidem

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Zolpidem online kopen

Zolpidem, ook bekend als hypnoticum, is een kalmerend middel. Ambien wordt voorgeschreven voor slapeloosheid. Uw arts moet de juiste manier testen om Ambien te gebruiken. Ambien is een merknaam voor Zolpidem. De effecten van zolpidem in de hersenen zijn kalmerend vanwege de aanwezigheid van de chemische receptor GABA. De chemische samenstelling van zolpidem varieert echter van benzodiazepines. Ambien maakt deel uit van de sedativa-hypnotische familie van medicijnen. Het kan ook een Z-medicijn worden genoemd. Als u Ambien online wilt kopen, gaat u naar Power Online Pharmacy.

Gebruik:

Ambien is beschikbaar voor mensen met slaapproblemen en in een verbeterde versie, een dubbellaagse Ambien CR genaamd, als tablet met onmiddellijke afgifte. Ambien CR. Zolpidem wordt bij volwassenen gebruikt om een ​​bepaalde slaapstoornis (slapeloosheid) te behandelen. Het helpt je sneller in slaap te vallen als je problemen hebt en je krijgt een betere nachtrust. Dit medicijn is meestal beperkt tot korte zorgperiodes van 1 tot 2 weken of minder.

Dosering:

Gebruik de minst effectieve dosis van de patiënt. De initiële aanbevolen hoeveelheid is 5 mg voor vrouwen en 5 of 10 mg voor mannen, slechts eenmaal per nacht voor het slapen gaan in te nemen, ten minste 7-8 uur voor de geplande wektijd. De dosis kan worden verhoogd tot 10 mg als de dosis van 5 mg niet effectief is. Sommige patiënten ervaren een hogere bloeddruk in de nasleep van de dosis van 10 mg en verhogen het risico op de volgende dag autorijden en ander gedrag dat volledige alertheid vereist.

De totale dosis AMBIEN mag niet meer zijn dan 10 mg eenmaal daags vlak voor het slapengaan. Neem AMBIEN als kuur en mag niet dezelfde avond herhaald worden. Zolpidem

De aanvangsdoses zijn verschillend voor mannen en vrouwen omdat de klaring van zolpidem bij vrouwen minder belangrijk is.

Van daaruit kunt u Ambien online kopen

Dit is het juiste platform om Ambien online te kopen tegen de beste prijzen.

Extra informatie

Variant;

100st, 150st, 200st

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ambien Zolpidem 10 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *